És l'hora dels adéus...

Doncs ha arribat el dia que els nostres camins es separen!
Hem arribat al final del 2018/2019 i si mirem endarrere veurem que hem aconseguit moltes coses...

Hem fet noves amistats, hem après noves coses, hem visitat nous llocs i sobretot, ens hem divertit molt! Ho hem passat d'allò més bé! Visca l'Escola Sant Vicenç!

És un goig per mestres i famílies veure com els nens i nenes us feu grans, com evolucioneu en els vostres sabers i sobretot, com gaudiu del dia a dia i com ens feu gaudir!

Ara és moment d'acomiadar-nos dels grans de l'escola, dels nens i nenes de 6è que el curs vinent passen a l'ESO. De ben segur que ens trobaran a faltar... Molta sort en aquesta nova etapa! Estem orgullosos de vosaltres!
És moment d'acomiadar-nos de tots aquells alumnes que marxeu a d'altres poblacions i d'altres escoles. Emporteu-vos el millor que tenim a la nostra escola: els vostres companys i companyes!
I també ens acomiadem d'aquells mestres que el curs vinent no treballaran a l'Escola Sant Vicenç. Algunes mestres ja es jubilen (Quina sort!) i d'altres començaran una nova etapa a d'altres escoles. Nosaltres us tindrem a bon record i molt agraïts per tota la vostra aportació a l'aprenentatge dels nostres, ja per sempre vostres, alumnes.
FINS AVIAT!

I a tots aquells i aquelles que ens tornem a trobar el 12 de setembre, recordeu que aprendre no només és estudiar... És compartir, ajudar-nos, col·laborar, empatitzar amb els altres, gaudir del dia a dia, mostrar curiositat, demanar i demanar-se, pensar, dir, opinar, fer, construir la personalitat, respectar, estimar...
Així que aprofiteu l'estiu, que també és un bon moment per aprendre!

Molt bon estiu a tothom!
Ens retrobarem el proper dijous 12 de setembre, a les 8.30h