COMUNICAT OFICIAL

Benvolgudes famílies,

tal com haureu escoltat per TELEVISIÓ el govern vol reprendre les classes virtualment a partir del 14 d'abril. Com a ESCOLA volem tranquilitzar a tota la comunitat educativa davant l'allau d'informacions que arriben aquests dies.

Com que es tracta d'una situació variable i donat que parlem de mesures que ENCARA NO estan concretades, us volem informar del següent:

- LES NOTES del 2n trimestre (dels nens i nenes de 1r a 6è de primària) ja les tenim introduïdes i s'ha tingut en compte tot allò treballat des de primers de gener fins el 12 de març (darrer dia de classe abans del tancament de les escoles per confinament). 
Quan tornem del confinament les rebreu físicament. 

- Tema classes virtuals del 3r trimestre:
Si es donés el cas que cal començar el 3r trimestre d'aquesta manera, els i les mestres dels diferents cicles estem valorant diferents opcions per tal d'assegurar que arribem a TOT l'alumnat!
Al mateix temps, estem esperant instruccions concretes i especifiques del Departament per veure com podem arribar a TOT l'alumnat! 

-Tema tutories individuals:
També estem valorant diverses opcions per tal d'assegurar que arribem a TOT l'alumnat.
Igualment, estem esperant instruccions concretes i específiques del Departament per veure com podem arribar a TOT l'alumnat! 

Així,  us comuniquem que el nostre primer objectiu serà assegurar que arribem a TOT l'alumnat de la nostra escola. 

Com sempre, us anirem informant de qualsevol novetat que concretem.

Fins aviat
Ànims
#totsortiràbé