És novetat...

Dijous 13, tioners
Dijous 20, cagatió
Dijous 20, entrega informes Primària
Divendres 21, concert de Nadal

L'hora del cafè

Aquest dilluns dia 12 es va celebrar la segona reunió de "L'hora del cafè".
Novament, va ser tot un èxit i tota la comunitat educativa, alumnes inclosos, van poder fer arribar les seves propostes de noves activitats per a l'hora del pati.

La sessió va començar felicitant l'AMPA pel primer premi del Carnestoltes i agraïnt a unes mares que ens van convidar a berenar!
També es va recordar que l'objectiu d'aquesta reunió és trobar ponts d'unió entre tota la comunitat educativa, és a dir, fer propostes constructives per millorar la nostra escola.
Els delegats i delegades de l'alumnat van fer una explicació de l'enquesta que es va fer a les aules per detectar a què juguen i a què els agradaria jugar, així com quins problemes es troben durant l'estona de pati.
Després, tots els assistents vam posar damunt la taula diferents propostes d'activitats a fer a l'hora del pati i que ara els mestres hauran de valorar per veure si se'n pot aplicar alguna.

També es va acordar que ens tornarem a trobar el proper dilluns 12 de març, a les 15h per tornar a fer un cafetó i posar-nos a treballar per millorar el pati: pintarem, netejarem, decorarem...

Us esperem!
TOTS I TOTES FEM ESCOLA!