És novetat...

Setmana de l'esport escolar:
- dimarts 18, 3r
- dimecres 19, 4t
- dijous 20, 5è
- divendres 21, 6è

L'hora del cafè

Aquest dilluns dia 12 es va celebrar la segona reunió de "L'hora del cafè".
Novament, va ser tot un èxit i tota la comunitat educativa, alumnes inclosos, van poder fer arribar les seves propostes de noves activitats per a l'hora del pati.

La sessió va començar felicitant l'AMPA pel primer premi del Carnestoltes i agraïnt a unes mares que ens van convidar a berenar!
També es va recordar que l'objectiu d'aquesta reunió és trobar ponts d'unió entre tota la comunitat educativa, és a dir, fer propostes constructives per millorar la nostra escola.
Els delegats i delegades de l'alumnat van fer una explicació de l'enquesta que es va fer a les aules per detectar a què juguen i a què els agradaria jugar, així com quins problemes es troben durant l'estona de pati.
Després, tots els assistents vam posar damunt la taula diferents propostes d'activitats a fer a l'hora del pati i que ara els mestres hauran de valorar per veure si se'n pot aplicar alguna.

També es va acordar que ens tornarem a trobar el proper dilluns 12 de març, a les 15h per tornar a fer un cafetó i posar-nos a treballar per millorar el pati: pintarem, netejarem, decorarem...

Us esperem!
TOTS I TOTES FEM ESCOLA!