Comencem...

El dilluns 15 de setembre comença el curs 2014-2015. Un curs que, de ben segur, serà molt especial per tothom...

Serà el primer curs dels  nens i nenes de 3 anys que comencen la seva estada a la nostra, ara ja seva, estimada escola. Serà també l'últim curs de l'alumnat de 6è que acaba així la seva etapa. Serà especial també per als nens i nenes de P5 que enguany fan el salt a l'edifici i, per tant, comencen la primària! També canvien de cicle i ho viuran de manera especial l'alumnat de 3r (inici de cicle mitjà) i 5è (inici de cicle superior). I no menys vital serà el curs per als nens i nenes de P4 (últim curs a l'edifici de parvulari "Carme Baulenas"), 2n (final de cicle inicial) i 4t (final de cicle mitjà).

També serà molt especial pels mestres de l'escola que, un any més, faran gaudir a tots els seus deixebles del dia a dia del procés d'ensenyament-aprenentatge.

I com no, serà especial per a totes aquelles famílies que s'incorporen per primera vegada a la nostra, ara ja seva, estimada escola. Serà especial per a les famílies que enguany cursen el darrer curs a primària. I serà especial també per als membres del Consell Escolar que acaben representativitat aquest mes de novembre.

A tots i totes, molt bon inici de curs i que enguany sigui, un curs ben especial!