Un mes de novembre farcit d'activitats...

La pluja del propassat dimecres 31 va fer ajornar la festa de la Castanyada. Tot i menjar-nos les castanyes, vam quedar-nos sense gaudir del tradicional "CASTANYOT". Així doncs, el dimecres 7 de novembre serà el dia previst per a celebrar aquesta festa amb Pares, Mares i Ex-alumnes.

Abans però, tenim altres activitats previstes, com ara la sortida dels nens i nenes d'Educació Infantil a "Les Quingles" (dilluns dia 5) o la visita de les alumnes de l'Acadèmia Montserrat, futures Tècniques d'Educació Infantil (dimarts dia 6).

El dijous 8, l'alumnat de Cicle Inicial anirà a Manresa a visitar la Fira de la Mediterrània; i el divendres serà el torn dels nens i nenes de Cicle Superior que visitaran la capital catalana per a veure un espectacle a CaixaFòrum i alhora visitar Montjuïc.

També aquest mes de novembre -possiblement a mitjans de mes- està previst tornem a encetar la promoció de menjar fruita a l'escola (us informarem més endavant com ho farem).

Santa Cecília, patrona de la música, es celebrarà el  dijous 22 (també us concretarem més endavant els diferents actes previstos).

I acabarem el mes de novembre amb les activitats de la Setmana del Medi Ambient.