És novetat...

al MARÇ:
dilluns 12, L'Hora del cafè
del 19 al 23 SETMANA CULTURAL (MasterChef)
dijous 22, Entrega d'informes PRIMÀRIA
divendres 23, últim dia del trimestre

VACANCES SETMANA SANTA, del 24 de març al 2 d'abril

a l'abril:
dimarts 3, inici 3r trimestre
PREINSCRIPCIÓ: del 13 al 24 d'abril

Un mes de novembre farcit d'activitats...

La pluja del propassat dimecres 31 va fer ajornar la festa de la Castanyada. Tot i menjar-nos les castanyes, vam quedar-nos sense gaudir del tradicional "CASTANYOT". Així doncs, el dimecres 7 de novembre serà el dia previst per a celebrar aquesta festa amb Pares, Mares i Ex-alumnes.

Abans però, tenim altres activitats previstes, com ara la sortida dels nens i nenes d'Educació Infantil a "Les Quingles" (dilluns dia 5) o la visita de les alumnes de l'Acadèmia Montserrat, futures Tècniques d'Educació Infantil (dimarts dia 6).

El dijous 8, l'alumnat de Cicle Inicial anirà a Manresa a visitar la Fira de la Mediterrània; i el divendres serà el torn dels nens i nenes de Cicle Superior que visitaran la capital catalana per a veure un espectacle a CaixaFòrum i alhora visitar Montjuïc.

També aquest mes de novembre -possiblement a mitjans de mes- està previst tornem a encetar la promoció de menjar fruita a l'escola (us informarem més endavant com ho farem).

Santa Cecília, patrona de la música, es celebrarà el  dijous 22 (també us concretarem més endavant els diferents actes previstos).

I acabarem el mes de novembre amb les activitats de la Setmana del Medi Ambient.