Un trimestre molt viatjat...

Començat el tercer trimestre, s'acaba el curs escolar...
Serà el divendres 22 de juny. Encara però ens resta un bon i interessant recorregut!

Aquest és el trimestre, per excel·lència, de les colònies. Cicle Inicial ja ha marxat aquesta primera setmana d'abril, Educació Infantil (P4/P5) marxaran el 24 i 25 d'abril i Cicle Mitjà ho farà del 25 al 27 d'abril.
Els més grans de l'escola, els de Cicle Superior, ho faran a finals de maig (6è, del 23 al 25; i 5è, del 28 al 30).

Pel que fa a les sortides previstes, els nens i nenes de 3r han encetat els Itineraris pel Bages Sud. En aquesta ocasió han estat els i les alumnes de l'Escola Sant Miquel de Castellgalí qui han visitat el nostre poble.
Els nens i nenes de 5è faran la seva visita al Pont de Vilomara el proper dimarts 17 d'abril i els companys de l'Escola Pompeu Fabrà visitaran Can Serra el proper dimarts 24.
El dilluns 23 tot el nostre alumnat participarà un any més en la Marató de Contes.
I el dimecres 25, els nens i nenes de P3 faran una visiteta als seus amics i amigues de parvulari a la casa de colònies.

Al maig, els nens i nenes de 6è faran els corresponents intercanvis d'Itineraris pel Bages Sud amb l'alumnat de la SES de Castellbell; això serà els propers dijous 3 i 10 de maig.
El 9 de maig, els de 5è aniran al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
També està previst per a finals del mes de maig fer la Marató de Jocs entre tot l'alumnat del Bages Sud de Cicle Inicial.

Al juny serà el torn de visitar les instal.lacions del Gimbe (Educació Infantil). Qui també faran una visita a la Residència d'avis.
Cicle Mitjà farà una visita al Parc Aventura, el 8 de juny.
I tot l'alumnat de l'escola farà la tradicional visita a la Piscina Municipal els últims dies del curs.