És novetat...

Sortida CM. Cim d'àligues. Dijous 19 d'octubre
Sortida 6è. Abocador. Dimarts 24 d'octubre.
Sortida CI. El Xaloc. Dilluns 30 d'octubre

Canvis en la gestió dels tiquets de menjador

Tal com us vam informar via circular (clicar aquí per a llegir-la), a partir del proper 9 d'abril deixaran de funcionar els tiquest de menjador.
En el seu lloc s'utilitzarà una tarja magnètica personal i intransferible que s'haurà de fer passar pel lector digital que hi ha al costat de la bústia de l'Ampa, just a l'entrar a l'edifici prinicpal davant la porta de la biblioteca.

El funcionament però serà el mateix que fins ara. Caldrà anar a UNNIM a fer l'ingrés (mínim 5 menús) i es carregarà directament a la tarja de cada alumne. Cada matí es passarà la tarja pel lector i l'aplicació informàtica n'avisarà al servei de cuina.
També us hem fet arribar el full de sol.licitud del servei (clicar aquí per tornar-lo a descarregar) que caldrà retornar a l'escola abans del 5 de març.

El dijous 29 de març, un responsable de l'empresa estarà a l'escola de 8.30 a 13h i de 14.30 a 17h per a fer el bescanvi dels tiquets sobrers per una recàrrega de la tarja. (A partir del 9 d'abril ja no es podran utilitzar els tiquets de menjador)