Canvis en la gestió dels tiquets de menjador

Tal com us vam informar via circular (clicar aquí per a llegir-la), a partir del proper 9 d'abril deixaran de funcionar els tiquest de menjador.
En el seu lloc s'utilitzarà una tarja magnètica personal i intransferible que s'haurà de fer passar pel lector digital que hi ha al costat de la bústia de l'Ampa, just a l'entrar a l'edifici prinicpal davant la porta de la biblioteca.

El funcionament però serà el mateix que fins ara. Caldrà anar a UNNIM a fer l'ingrés (mínim 5 menús) i es carregarà directament a la tarja de cada alumne. Cada matí es passarà la tarja pel lector i l'aplicació informàtica n'avisarà al servei de cuina.
També us hem fet arribar el full de sol.licitud del servei (clicar aquí per tornar-lo a descarregar) que caldrà retornar a l'escola abans del 5 de març.

El dijous 29 de març, un responsable de l'empresa estarà a l'escola de 8.30 a 13h i de 14.30 a 17h per a fer el bescanvi dels tiquets sobrers per una recàrrega de la tarja. (A partir del 9 d'abril ja no es podran utilitzar els tiquets de menjador)