Dia de la Fruita


Aquest curs 2010-2011 l’Escola Sant Vicenç s’ha adherit a la campanya “Pla de consum de fruita a les escoles” promoguda pel Departament d’Educació i el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

En aquesta campanya ens fan arribar de forma gratuïta fruita fresca per tots els i les alumnes de primària. L'alumnat d'Educació Infantil també participarà en aquesta activitat.

L’objectiu d’aquesta campanya és promoure el consum de fruita fresca entre els i les escolars i és per això que els dimarts de cada setmana esmorzarem fruita a l’escola.

Així, a partir d’aquest proper dia 26 d’octubre, recomanem els dimarts no portin esmorzar ja que esmorzarem la fruita.

En el cas dels nens i nenes d'Educació Infantil, a partir del dimarts 9 de novembre, us demanem la vostra col.laboració portant una peça de fruita pelada i tallada dins una carmanyola per esmorzar.

A més a més, us demanem la vostra col.laboració animant als vostres fills/es a menjar fruita a l’escola i promovent des de casa aquest hàbit saludable.

Aprofitem per recordar que en el cas que el vostre fill/a pateixi algun tipus d’al.lèrgia a alguna fruita ho comuniqueu urgentment al vostre tutor/a